Chevaline

logo paardencrematorium chevaline png versie transparant

Transport

Ophaalservice bij Chevaline

Het moment van afscheid nemen van uw paard is ongetwijfeld zwaar. Bij Chevaline begrijpen we hoe belangrijk het is dat dit proces met zorg en respect wordt uitgevoerd. Daarom bieden we een professionele ophaalservice aan, die is ontworpen om uw paard op een waardige manier naar onze faciliteit te brengen.

Onze Uitrusting

Voor de ophaling van uw paard maken we gebruik van een speciaal uitgeruste 4×4 wagen en een daarvoor aangepaste aanhangwagen. Beide zijn met grote zorg ontworpen om de veiligheid en het comfort van uw paard tijdens het vervoer te garanderen. Onze voertuigen zijn ingericht om aan alle eisen te voldoen en om te zorgen dat uw paard met het grootste respect wordt behandeld.

Het Ophaalproces

Bij aankomst nemen onze ervaren medewerkers de tijd om u stap voor stap door het proces te leiden. We vinden het belangrijk dat u alle informatie ontvangt en dat u de gelegenheid krijgt om in alle rust afscheid te nemen van uw paard.

We begrijpen het belang van een respectvolle benadering en zorgen daarom dat de overgang voor zowel u als uw paard zo sereen mogelijk verloopt. Het is voor ons cruciaal dat we goed bij uw paard kunnen komen, daarom vragen we dat uw paard op een toegankelijke plaats staat en niet in de stal op het moment van ophalen.

Met Zorg en Respect

Het plaatsen van uw paard op onze aanhangwagen wordt uitgevoerd met uiterste zorg en aandacht voor detail. Deze procedure wordt door ons team behandeld met de waardigheid en respect die uw paard verdient, vergelijkbaar met de nauwgezetheid van medische procedures. We zorgen ervoor dat dit proces zacht en met constante aandacht voor het welzijn van uw paard gebeurt.

Onze Toewijding

Ons doel bij Chevaline is om u tijdens deze moeilijke periode te ondersteunen met een service die zowel professioneel als empathisch is. We staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en om te zorgen dat het ophaalproces van uw paard zo vlot en respectvol mogelijk verloopt.

Voor meer informatie over onze ophaalservice of om een afspraak te maken, neem gerust contact met ons op. We zijn hier om u te helpen en om ervoor te zorgen dat elk aspect van onze dienstverlening uw vertrouwen waard is.