Chevaline

logo paardencrematorium chevaline png versie transparant

Crematiediensten voor paarden

Individueel of in groep

Individuele crematie

Onze individuele crematiedienst is de meest gekozen optie. Wanneer u voor deze dienst kiest, wordt uw paard alleen gecremeerd. Dit betekent dat de assen die overblijven enkel en alleen van uw paard zijn, waardoor u de mogelijkheid heeft om de assen mee naar huis te nemen en deze te bewaren in een urn of sieraad, of om de as te verstrooien op een speciale plek.

Om er zeker van te zijn dat de assen van uw paard correct worden geïdentificeerd, krijgt uw paard bij aankomst in ons crematorium een uniek crematiesteentje rond het been van uw paard. Dit steentje heeft een uniek nummer dat bij uw paard blijft gedurende het hele crematieproces.

We zorgen ervoor dat het proces van de crematie op een ethische en respectvolle manier wordt uitgevoerd, en we zijn toegewijd om uw paard te behandelen met dezelfde zorg en liefde als die u hem of haar heeft gegeven.

Groepscrematie

Onze groepscrematie is een optie voor paardeneigenaars die op zoek zijn naar een meer budgetvriendelijke manier om afscheid te nemen van hun geliefd paard. Bij deze optie wordt uw paard gecremeerd samen met andere dieren. Hierdoor is het niet mogelijk om de assen van uw paard te ontvangen.

Ondanks dat de assen niet individueel kunnen worden ontvangen, zorgen we er nog steeds voor dat het proces van de groepscrematie op een respectvolle en ethische manier wordt uitgevoerd. Bij ons paardencrematorium begrijpen we dat het verlies van uw paard een moeilijke tijd is, en we willen ervoor zorgen dat uw paard de zorg en liefde krijgt die het verdient.

We willen u verzekeren dat ongeacht de gekozen optie, uw paard op een respectvolle en liefdevolle manier zal worden behandeld.