Chevaline

logo paardencrematorium chevaline png versie transparant

Crematiedienst

Crematiemogelijkheden bij Chevaline

Het verlies van een paard brengt diepe emoties met zich mee. Bij Chevaline zijn we er om u te ondersteunen met waardige opties voor het laatste vaarwel van uw paard.

We bieden twee zorgvuldige opties voor de crematie, zodat u een keuze kunt maken die past bij uw wensen.

Individuele Crematie

Bij een individuele crematie wordt uw paard alleen gecremeerd. Dit garandeert dat de overgebleven assen enkel van uw paard zijn, wat u de mogelijkheid geeft om deze op een betekenisvolle manier te bewaren of te verstrooien.

Deze optie staat open voor eigenaren die de assen van hun paard willen bewaren in een urn of sieraad, als een tastbare herinnering. Of misschien prefereert u het verstrooien van de as op een speciale plek die veel voor u en uw paard betekende.

Groepscrematie

De groepscrematie is een alternatief waarbij uw paard samen met andere dieren wordt gecremeerd. Dit is een meer budgetvriendelijke keuze die nog steeds respectvol is, maar waarbij het niet mogelijk is om de as specifiek van uw paard terug te ontvangen.

Deze optie biedt een waardig laatste vaarwel, zonder de mogelijkheid voor het bewaren of verstrooien van de as.

Onze Belofte

Bij Chevaline zetten we ons in om elk afscheid zo sereen en respectvol mogelijk te maken. Ongeacht de gekozen crematieoptie, behandelen wij elk paard met de grootste zorg en eerbied. Ons team staat klaar om u bij te staan in deze moeilijke tijden en om ervoor te zorgen dat het afscheid van uw paard verloopt op een manier die recht doet aan de band die u met uw dier had.

Voor meer informatie over onze diensten of om uw wensen te bespreken, kunt u contact met ons opnemen. Wij zijn er om u te ondersteunen bij het nemen van deze belangrijke beslissingen en om ervoor te zorgen dat uw laatste herinneringen aan uw paard zo mooi mogelijk zijn.