Chevaline

logo paardencrematorium chevaline png versie transparant

Afscheidsmoment

Afscheidsruimte voor paarden Chevaline

We hebben met de grote zorg een speciale ruimte ingericht die u en uw dierbaren de mogelijkheid biedt om in alle rust en privacy afscheid te nemen van uw paard.

Deze speciaal ingerichte opbaarruimte is ontworpen met het oog op sereniteit, zodat u en uw familie en vrienden een waardig en intiem afscheid kunnen nemen. De ruimte biedt een vredige omgeving waar u een laatste keer dank kunt zeggen en samen kunt zijn in het bijzijn van uw paard voordat de crematie plaatsvindt.

We begrijpen hoe belangrijk persoonlijke herinneringen zijn in deze momenten. Daarom bieden we u de mogelijkheid om persoonlijke foto’s en video’s met ons te delen, die tijdens het afscheid op de muur van de opbaarruimte geprojecteerd zullen worden. Deze unieke aanpak creëert een bijzonder persoonlijke sfeer, waardoor het afscheid nog betekenisvoller wordt.

Toegang tot de afscheidsruimte is op aanvraag beschikbaar en wordt niet standaard aangeboden. We nodigen u uit om contact met ons op te nemen om uw wensen te bespreken en om een tijdstip te plannen dat voor u het meest geschikt is. Ons doel is om dit proces zo soepel en respectvol mogelijk te laten verlopen, met de nadruk op het eren van de unieke band die u met uw paard heeft gedeeld.

Voor meer informatie over het organiseren van een afscheidsmoment of voor andere vragen over onze diensten, neem gerust contact met ons op. We zijn hier om u te ondersteunen en om ervoor te zorgen dat elk aspect van onze dienstverlening aan uw verwachtingen voldoet.