Chevaline

logo paardencrematorium chevaline png versie transparant

Kostenoverzicht voor het cremeren van uw paard

Alle tarieven van Paardencrematorium Chevaline

Kostenoverzicht – uw paard laten cremeren

Bij Chevaline begrijpen we dat afscheid nemen van uw paard een emotionele en zware tijd kan zijn. Wij willen u in deze periode graag zo goed mogelijk ondersteunen. Daarom werken wij met een forfait-tarief voor het cremeren van uw paard, ongeacht de grootte of het gewicht van uw paard.

Dit betekent dat u vooraf precies weet waar u aan toe bent en niet voor onverwachte kosten komt te staan. Het cremeren van uw paard is een intensief proces en wij nemen hier dan ook alle tijd en zorg voor. Wij zorgen ervoor dat uw paard met respect wordt behandeld en dat het afscheid nemen in alle rust en sereniteit kan plaatsvinden.

Bij Chevaline hechten wij veel waarde aan betrouwbaarheid en professionaliteit. Wij willen u graag ontzorgen in deze moeilijke periode, zodat u zich volledig kunt richten op het afscheid nemen van uw paard.

Crematie Tarief
Individuele crematie
EUR 750,00
Groepscrematie
EUR 500,00

Kostenoverzicht – aandenken van Chevaline

Bij Chevaline bieden we ook prachtige aandenken aan die u helpen de herinnering aan uw paard levend te houden. Bij een individuele crematie zijn deze aandenkens, zoals een hoefafdruk, een plukje manen, een fotoalbum en andere mooie items, inbegrepen in de crematiekosten. Houd er echter rekening mee dat deze aandenkens niet zijn inbegrepen bij een groepscrematie. Als u deze aandenkens toch wenst te ontvangen bij een groepscrematie, wordt er een meerprijs van EUR 40,00 inclusief verzending in rekening gebracht.

Aandenken Tarief
Bij keuze van een individuele crematie
In de prijs inbegrepen
Bij keuze van een groepscrematie
EUR 40,00 (incl. verzending)

Kostenoverzicht – het transport

Bij Chevaline begrijpen we dat het ophalen van uw paard een belangrijk onderdeel is van onze service. Wij willen dan ook hier graag transparante, eerlijke en heldere prijzen hanteren. Onze ophaalservice begint altijd met een basisbedrag van EUR 85,00, ongeacht de afstand die wij moeten afleggen. Daarnaast rekenen wij EUR 1,25 per gereden kilometer. Wij gebruiken altijd de kortste route via Google Maps. 

Als u in de mogelijkheid bent om uw overleden paard zelf naar ons paardencrematorium te vervoeren, dan is dit bij Chevaline iedere werkdag kosteloos mogelijk tijdens onze openingsuren.

Bij Chevaline bieden wij ook de mogelijkheid om gebruik te maken van onze inslaapweide. U kunt ons contacteren om uw paard in te brengen op onze weide en een afspraak te maken met de dierenarts. De kosten voor het inslapen dienen rechtstreeks aan de dierenarts betaald te worden. 

Transport Tarief
Ophaling door Chevaline
EUR 85,00 + EUR 1,25/km
Uw overleden paard zelf binnenbrengen
Gratis
Gebruik van onze inslaapweide
Gratis

Kostenoverzicht – de asbestemming

We bieden standaard onze asemmer aan om de as van uw paard in te bewaren, tegen een kostprijs van EUR 15,00. Als alternatief bieden we ook een houten kist aan, die gepersonaliseerd kan worden met bijvoorbeeld een gravure van de naam of foto van uw paard. Bovendien hebben we een uitgebreid assortiment aan urnen en asjuwelen beschikbaar. Voor de prijzen van de urnen en asjuwelen kunt u onze urnencatalogus raadplegen.

Crematie Tarief
Asemmer Chevaline
EUR 15,00
Houten kist
EUR 65,00
Houten kist met gravure
EUR 100,00
Urnen en asjuwelen
Zie catalogus

Kostenoverzicht – overige kosten

Bij Chevaline hanteren we een transparant kostenbeleid, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. We brengen geen extra kosten in rekening voor bijvoorbeeld het reinigen van de wagen of verborgen administratiekosten. Wel bieden we nog enkele andere mogelijkheden aan om de uitvaart van uw paard zo persoonlijk mogelijk te maken.

Crematie Tarief
Gebruik afscheidsruimte bij individuele crematie
EUR 150,00
Assen en aandenken opsturen via Bpost
EUR 40,00
Graveren van de naam en/of datum van uw paard op een urne
vanaf EUR 30,00

Divers – verdere informatie

Onze tarieven zijn inclusief 21% BTW. 

Kostenoverzicht voor het cremeren van uw paard

Terugbelverzoek aanvragen