Het vervoer naar ons crematorium

Het vervoer

Uw paard laten ophalen door Chevaline

Bij Chevaline streven wij ernaar om uw paard binnen 24 uur op te halen op elke locatie in België en Nederland. 

Wij begrijpen dat het ophalen van uw geliefde paard een gevoelige en belangrijke gebeurtenis is, daarom zorgen wij ervoor dat het proces met veel rust en sereniteit verloopt. 

Het is belangrijk om te weten dat onze wagen altijd langs uw paard moet kunnen worden geparkeerd. Daarom is het van belang dat uw paard zich niet in een stal of op een ontoegankelijke weide bevindt.

Uw paard zelf binnenbrengen

Bij Chevaline bieden we de mogelijkheid om uw overleden paard zelf naar ons te vervoeren, zonder extra kosten tijdens onze openingsuren op werkdagen. 

Ons team staat klaar om u te assisteren bij het uitladen van uw paard. Het is belangrijk om op te merken dat het zelf vervoeren van uw overleden paard naar ons paardencrematorium altijd op afspraak moet gebeuren. 

Neem contact met ons op om een afspraak te maken.

Gebruik maken van de inslaapweide

Bij Chevaline bieden we ook de mogelijkheid om gebruik te maken van onze inslaapweide. 

U kunt contact met ons opnemen om een afspraak te maken voor het inbrengen van uw paard op onze weide en voor het inslapen met de hulp van een dierenarts. 

We begrijpen dat dit een bijzonder emotioneel moment is en we zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat het proces zo rustig en sereen mogelijk verloopt. 

Wij brengen geen kosten in rekening om gebruik te maken van onze inslaapweide maar het is belangrijk om te weten dat de kosten voor het inslapen van uw paard rechtstreeks aan de dierenarts betaald moeten worden. 

Neem gerust contact met ons op als u meer informatie wilt over onze inslaapweide 

Terugbelverzoek aanvragen