Kosten crematie paard

Kosten om uw paard te cremeren

Wat kost een crematie van uw paard?

Bij Chevaline kiezen we voor duidelijke prijzen waar geen onverwachte extra’s op uw rekening staan. Veelal moet u een extra betalen voor een opbaring, het binnenbrengen van uw paard, het vermalen van de assen, een plukje van de manen etc. 

Bij ons komt u niet voor verrassingen te staan. 

Wij hanteren zeer transparante en marktconforme tarieven voor paarden tussen de 100 en 1000KG. 

Alle aandenken zoals het certificaat, hoefafdruk, manen, kaars en andere aandenken zijn steeds bij ons inclusief. 

U betaald hier niets extra voor. Let wel op dat gebruik maken van onze afscheidsruimte enkel mogelijk is bij een individuele crematie. Indien u toch graag wilt gebruik maken van onze afscheidsruimte bij een collectieve crematie kan u ons hierover contacteren aangaande de mogelijkheden.

Heeft u een paard of pony dat minder weegt dan 100KG? Dan kan u terecht bij ons zusterbedrijf, dierencrematorium Amicitia. Klik hier om naar hun website te gaan. Uiteraard mag u ons altijd bellen indien u meer informatie wenst aangaande de crematie van uw paard of pony.

kosten afbetalen in 3 termijnen om uw paard te cremeren
Kosten crematie paard spreiden in 3 termijnen bij een individuele crematie

Wij zijn ons zeer bewust van het feit dat de kosten om uw paard te cremeren een grote hap uit het budget kan betekenen. Daarom krijg je bij ons de mogelijkheid om de betaling in drie betalingstermijnen te voldoen.

Op deze manier kan de kost van de crematie gespreid worden. Mocht je vragen hebben over de voorwaarden of meer informatie wensen, neem dan zeker even telefonisch contact met ons op.