logo paardencrematorium chevaline png versie transparant

Home, Ophaaltarieven, 100% zekerheidsgarantie, Urnencatalogus, Contact

Als U afscheid moet nemen van uw grootste vriend ...

Paardencrematorium
Chevaline Sint-Truiden

Wij zorgen voor de crematie & ophaling van uw paard op een betaalbare, persoonlijke en uiterst betrouwbare manier.

Dagelijks telefonisch bereikbaar van 09:00u - 22:00u

Ons crematorium is momenteel nog in de bouwfase.
De ontvangst is momenteel nog in onze bureelunit.

In stijl met een laatste eerbetoon in ons crematorium, voor al die mooie herinneringen samen.

De crematie van uw overleden paard bij Paardencrematorium Chevaline

Is uw paard overleden? Dan kan U bij ons terecht voor de crematie van uw paard. Dit kan bij ons individueel als in groep.

Bij een individuele crematie wordt uw paard of pony volledig apart gecremeerd, zodat u de assen van uw paard terug mee naar huis kan nemen in eventueel een mooie urn of asjuweel. Bij ons heeft u ook 100% zekerheid dat u wel degelijk de assen van uw paard terug mee naar huis krijgt.

Een groepscrematie houdt in dat uw paard of pony samen met enkele andere vriendjes (huisdieren) gecremeerd wordt. Hierdoor kan u de assen niet meenemen, maar worden alle assen uitgestrooid in onze strooiweide. Een waardig alternatief voor het vilbeluik en slechts EUR 160,00 duurder.

Crematie Tarief
Individuele crematie
EUR 750,00
Groepscrematie
EUR 350,00
Asverwerking
Gratis
Aandenken van Chevaline
Gratis
Gebruik afscheidsruimte
Gratis
Betalen in 3 termijnen
EUR 100,00

Wij hanteren een forfaitair bedrag voor de crematie. Het gewicht of de grootte van uw paard heeft geen belang. Er zijn geen verborgen kosten. Neem vooraf contact op indien u wilt betalen in 3 termijnen.

Neem een mooi aandenken mee naar huis

Gratis aandenken

Het vervoer naar ons crematorium

Uw overleden paard door ons laten ophalen

Indien u zelf niet in de mogelijkheid bent om uw overleden paard naar ons crematorium te vervoeren komen wij uw paard binnen de 24u ophalen. De benen en het hoofd worden vastgemaakt en zo met alle respect en sereniteit op onze wagen gelegd. Wij komen uw paard altijd individueel ophalen, dit is ook zo wanneer u voor een groepscrematie kiest. Er bestaat ook de optie om gebruik te maken van onze inslaapweide langs ons crematorium, dan kan U er voor opteren om uw eigen dierenarts te contacteren of beroep te doen op onze dierenarts.

Transport Tarief
Ophaling door Chevaline
EUR 75,00 + EUR 1,00/km
Gebruik maken van onze inslaapweide
In overleg
Uw overleden paard zelf brengen
Gratis

Wij kunnen uw overleden paard ophalen in héél België en Nederland. Wij hanteren altijd de kortste route via Google Maps.

Uw grootste vriend nog een laatste keer bedanken voor alles...

Afscheid nemen van uw paard

Afscheid nemen van uw geliefd dier is voor iedereen een persoonlijke aangelegenheid. Wij willen u begeleiden in dit laatste moment samen met uw dier maar dit is geen verplichting. Volledig volgens uw eigen wensen is er de mogelijkheid om afscheid te nemen in ons paardencrematorium, in een daarvoor ingerichte serene afscheidsruimte.

Dit gebeurt op een respectvolle manier in een privé ruimte. Hier kan u ruim de tijd nemen om naar uw wensen een laatste groet te brengen aan uw trouw dier en hem/haar een laatste keer te bedanken voor alles.

Uitgebreid assortiment aan urnen en asjuwelen

De asbestemming van uw paard

Veelal kiezen eigenaars ervoor om hun assen zelf bij ons te komen ophalen. Op deze manier kan u een kijkje nemen in ons assortiment aan herinneringen, en kan u zelf een urnen of asjuweel kiezen.