Chevaline

logo paardencrematorium chevaline png versie transparant

Het afscheidspakket van paardencrematorium Chevaline

Wat ontvangt u bij een individuele crematie extra?

Hoefafdruk

We creëren met zorg een hoefafdruk van uw paard als blijvend aandenken. Eerst reinigen we de hoef grondig en brengen we er speciale zwarte verf op aan. Vervolgens gebruiken we kwaliteitspapier om de afdruk te maken, wat een authentieke weergave oplevert. Desgewenst is het ook mogelijk om de hoefafdruk digitaal te ontvangen.

Plukje van de manen

Als een bijzonder aandenken nemen we een plukje van de manen van uw paard. Dit plukje wordt zorgvuldig geplaatst in een stijlvol plexi doosje. Om het helemaal compleet te maken, voegen we een hoefijzertje toe en versieren we het doosje met een gouden strikje.

Kaars met foto

Als extra gebaar van herinnering bieden we een unieke kaars aan waarop een foto van uw paard wordt afgedrukt. Het is een manier om uw paard te eren en een lichtje te zijn in de momenten dat u het misschien nodig hebt.

Afscheidsprent

Bij ons afscheidspakket horen ook twee afscheidsprentjes met de foto van uw paard. Deze kaartjes zijn een blijvend aandenken dat u op een speciale plek in huis kunt neerzetten. Ze vormen een kleine, maar betekenisvolle manier om de herinnering aan uw paard dichtbij te houden. Indien u meer prentjes wenst, kunnen deze besteld worden voor €1 per stuk.

Fotoalbum

In ons afscheidspakket zit eveneens een fotoboekje waarin plaats is voor vier foto's van uw geliefde paard. Dit kleine album is een prachtige manier om enkele speciale momenten tastbaar te maken en bij u te houden. Het boekje biedt op de laatste pagina ook ruimte voor een eigen, persoonlijke tekst.

Crematieattest

Dit document bevestigt dat de crematie van uw paard volgens de wettelijke normen en met de grootste zorg is uitgevoerd. Het attest biedt u de zekerheid en gemoedsrust dat alles respectvol en volgens de regels is verlopen, en het kan als een belangrijk document worden bewaard bij de andere herinneringen aan uw paard.

Op aanvraag: hemelballon

Voor de jongste leden van uw familie bieden we een bijzondere manier om afscheid te nemen van uw paard. We geven een hemelballon gevuld met helium en een klein beetje as mee. Zo kunnen kinderen de ballon oplaten en het gevoel hebben dat ze hun paard helpen op zijn reis naar de 'paardenhemel'. Het is een mooie en tastbare manier voor kinderen om deel te nemen aan het afscheidsproces.